Læs mere om Gladsaxe her

Gladsaxe er en by, der ligger ca. 15 km fra København Centrum. Byen er primært beboet af familier, og der er mange muligheder for at finde oplevelser for børnene her. Gladsaxe har et historisk museum, et planetarium, en forlystelsespark og meget mere. De fleste af oplevelserne i Gladsaxe er gratis, så det er nemt at tage hele familien med på en dag ud i den skønne natur. Hvis I leder efter noget aktivt at lave i Gladsaxe er det en masse forskellige aktiviteter som du og familien kan få tiden til at gå med. Læs mere om Gladsaxe her https://gladsaxenetavis.dk/

Besøg Gladsaxe og oplev de mange aktiviteter som befinder sig i Gladsaxe

Du kan bl.a. spille golf, tennis, ride og cykle i området. Gladsaxe har også mange smukke naturområder, som er værd at besøge. Et af de bedste er Gribskov, hvor du kan finde et hav af forskellige planter og dyr. Gribskov er desuden et yndet udflugtsmål for mange københavnere på dagstur. Hvis I vil have en lidt mere rolig dag i naturen kan I tage en tur til Furesøen, hvor I kan kan gå rundt om søen og se de mange muligheder for at nyde en dag ude i stilheden med ro for kroppen og hovedet.

Tag en weekend tur til den smukke by Gladsaxe

Gladsaxe er også kendt for sin gode mad, så hvis du og familien er sultne efter en dag ude i naturen, er der mange restauranter at vælge imellem. Gladsaxe er en by med meget at byde på, så hvis du leder efter oplevelser for hele familien, er det et godt sted at tage hen. Du kan læse mere om alle byens aktiviteter her. Gladsaxe er en skøn by at besøge, og du vil helt sikkert få en god oplevelse, uanset hvad I laver. Gribskov, Furesøen, historiske museum, planetarium, forlystelsespark.