Besøg et escape room med dine venner

Er du træt af at lave de samme ting med dine venner gang på gang? Savner du noget variation og spænding? Nogle gange er det fedt at lave noget helt nyt sammen. Det skaber nye, gode minder.

Hvis du vil prøve noget rigtig spændende sammen med dine venner, skal du tage dem med i et escape room.

Få en sjov oplevelse sammen

Når du hiver dine venner med i et escape room, bliver I en del af et univers, der minder om et virkeligt computerspil. I kommer ind i et rum, hvor I bliver udsat for en række forskellige opgaver og gåder, som I skal forsøge at løse inden for en bestemt tidsramme. Det er derfor både spændende og udfordrende.

Det er en sjov og anderledes oplevelse, som er helt oplagt, hvis du ønsker at lave noget helt nyt sammen med dine venner. Det er desuden noget, som alle kan være med på. Det kræver ikke andet end en smule kreativitet og fantasi.

Hos Midgaard Event arrangerer de blandt andet escape rooms, men også meget andet såsom teambuilding og festindslag.

Bliv bedre til at samarbejde

Selvom et escape room i bund og grund bare er en sjov oplevelse, er det faktisk også en god måde at blive bedre til at samarbejde på. Det kræver nemlig god kommunikation og godt samarbejde at løse de forskellige opgaver. Derfor giver det også noget godt til dig og dine venners forhold. I øver jer nemlig i at blive bedre til at arbejde sammen.

Prøv forskellige escape rooms

Der findes mange forskellige escape rooms med forskellige opgaver, koncepter og historier. Derfor har du og dine venner rig mulighed for at teste forskellige escape rooms, hvis I finder ud af, at det er lige noget for jer. De findes desuden i flere forskellige byer rundt omkring i hele Danmark.