Sådan indretter du en hyggelig udestue

Er du så heldig at have en udestue, men ved du ikke, hvordan du skal indrette den for at udnytte rummet optimalt? Så er du landet det rette sted. I denne guide får du nemlig et par gode tips til, hvordan du kan indrette din udestue, så den fremstår indbydende og hyggelig.

Har du ikke en udestue, men kunne du godt tænke dig en, så kan du få mere information her omkring entreprenører til dit projekt.

Skab et læse- eller hyggehjørne

Kan du godt lide at slappe af med en god bog, et glas vin eller en kop kaffe, imens du nyder udsigten af din have? Så skal du helt sikkert have et hyggehjørne i din udestue.

Føler du, at du er i det kreative hjørne, kan du med fordel lave et par hjemmelavede pyntepuder til lænestolen, der kan sætte prikken over i’et. Ved du ikke, hvordan du skal gribe opgaven an, kan du på internettet finde et væld af guides til, hvordan du kan kreere din egen pyntepude.

Grønne planter skaber rød tråd mellem hus og have

Vil du skabe en udestue, der går i naturlig forlængelse med din have? Så kan du indrette med hængeplanter og andre grønne planter rundt omkring i udestuen. Det vil skabe en fin, rød tråd mellem hus og have.

Der er også et par andre gode grunde til at indrette med grønne planter i udehuset:

  • Det forbedrer indeklimaet.

  • Planter sætter et botanisk, roligt og meget dekorativt præg på indretningen.

Smæk på farverne er aldrig en dårlig idé

Du går aldrig galt i byen med farver – heller ikke når du indretter din udestue. Derfor skal du ikke være bange for at indrette din udestue med farverige elementer. Det behøves ikke nødvendigvis være store, farverige møbler. Det kan også være i form af en farvet potteskjuler, puder, tæpper eller andre former for nipsgenstande. Nederst på formularen