Sådan underholder du dig selv, når kedsomheden bliver for meget

Det er særligt vigtigt at huske at tænke på egen trivsel. Dette gælder ikke kun i arbejdslivet, hvor det handler om at håndtere stress og effektivitet, men faktisk er trivslen i din fritid om muligt endnu mere vigtig. Det er her, du skal kunne koble fra, men det er samtidigt også her, du skal have det godt og føle dig stimuleret. Der er få ting mere ærgerligt end at kede sig, og derfor finder du her tre råd til at holde underholdningen og det gode humør ved lige.

Lad dig ikke blive for passiv, når kedsomheden rammer

Mange har tendens til at sætte en film eller en serie på, når de keder sig. Dette er dog en meget passiv aktivitet, der ikke på samme måde stimulerer hjernen som andre aktiviteter. Nedenfor finder du tre alternative tiltag, der kan skabe farve og trivsel på en ellers kedelig dag.

  • Lær en ny evne. Det kan med tiden gå hen og blive til en ny hobby, og under alle omstændigheder sætter det dig i gang ved at udfordre dig på aktiv vis. Du kan for eksempel lære at strikke, brodere eller hækle – eller hvad som helst, du måtte drømme om.

  • Selvom onani og sexlegetøj bestemt ikke er for alle, kan det for nogle gøre en verden til forskel, når det handler om trivsel og det at have det godt under ellers kedelige forhold. Det er for eksempel muligt at prøve sig frem med en dildo eller med andet legetøj til sex.

  • Lav et avanceret måltid mad. Nogle gange hader kedsomheden om at fylde tiden ud og om at skabe noget, så lad gerne din kokkerering udfordre.

Find det, der gør dig glad

Det kan være noget af et projekt, men når først du finder det, der gør dig glad, vil du sent se dig tilbage.