Find de sunde sutter fra BIBS sutter

Hos BIBS er det meget vigtigt, at de sutter små børn tager i munden er i god kvalitet. Det er også noget man, som forældre går meget op i. Ens børn skal selvfølgelig altid have det bedste, og sådan er det især også med sutter. Sutterne kommer i forskellige farver sådan, at der er en farve til alle. BIBS støtter forskellige velgørenhedsorganisationer. I 2020 støttede de mødrehjælpen.

 

BIBS sutter sørger for, at dit barn får en god og behagelig sut. Man kan få en sut fra dem, som er lavet af naturlig gummi, og som har en ventil. Disse sutter vil føles, som om babyen bliver ammet. Sutter er en personlig sag, og derfor har BIBS et bredt udvalg af dem, så der skal nok være en til din baby. Deres priser gør, at alle har råd til en sund sut i god kvalitet fra BIBS til deres baby.

 

 

 

 

Derfor er det vigtig at dit barn bruger ordentlige sutter

Det er vigtigt for dit barn, at deres sutter er lavet af ordentlige materialer. De har deres sutter i munden over en længere periode hvilket også gør, at de nemt kan blive syge, hvis sutterne ikke er lavet af gode materialer. Hos BIBS er alle detaljer gennemtænkt. Både materialer og design fylder meget, når de skal udvikle produkter. De prøver også, at minimere den co2 de vil udlede, når deres produkter skal produceres.

Alt er gennemtænkt: Hos BIBS er alt gennemtænkt. Lige fra kvalitet til design. De går meget op i, at deres produkter skal være lavet i høj kvalitet i det bedst tænkelige materiale. Deres design har de gjort simpelt, og så kommer deres sutter i forskellige farver. De tror på, at et personlig udtryk er vigtigt for den enkelte person.

Kun det rigtige for dit barn: Vores børn skal selvfølgelig have det bedste af det bedste. Det gælder især, når det kommer til sutter. Mindre børn bruger sutter rigtig meget, og de er i munden i en længere periode. Derfor er det rigtig vigtigt, at sutter er lavet af ordentlige materialer, som ikke gør vores børn syge. BIBS sørger for, at dit barn får sunde sutter. Dog skal de stadig udskiftes efter 4-6 ugers brug.

Støtter velgørenhedsorganisationer: BIBS prøver, at støtte så mange vigtige velgørenhedsorganisationer som mulig. De får deres følgere til bestemme, hvilken organisation de skal hjælpe. I 2020 støttede de Mødrehjælpen, hvilket er en fantastisk organisation, som hjælper gravide kvinder, familier og børn.

 

Derfor skal du vælge BIBS sunde sutter til dit barn

Med sutter fra BIBS sørger du for, at dit barn ikke får nogle skadelige kemikalier. Deres sutter er allergivenlige. Nogle af deres sutter er lavet af naturgummi, og så har de også en ventil. De sutter er lavet til at de skulle føles som om, at de små børn bliver ammet. Men sutter er en meget personligt valg, derfor har de også en bred kollektion af sutter, så der vil altid være en til dig og din baby. Som forældre vil man have, at sit barn får mulighed for, at få det bedste. Med sutter fra BIBS er det en mulighed. Deres sutter ligger til en god pris så alle kan være med. Alle skal have lov til at have en sund sut til sit barn.