3 tips til på kreativ vis at pifte børneværelset op

Børneværelset er dér, hvor dit barn tilbringer timevis på sjov og leg samt udfolder sin kreativitet. Derfor er det vigtigt, at dit barn trives og føler sig godt tilpas i rummet. Der er flere måder, hvorpå du kan skabe en inspirerende og kreativ indretning. Har du brug for inspiration? Så finder du her 3 simple tips til, hvordan du på kreativ vis kan indrette børneværelset.

Lav din egen uro

En uro har til formål at skabe tryghed og bringe ro over dit barn, når det er sovetid, hvorfor de er at finde i langt de fleste børneværelser. Mangler du et kreativt projekt at kaste dig ud i, kan du derfor overveje at lave din helt egen unikke uro til din baby. På den måde kan du helt selv bestemme, hvilke elementer uroen skal bestå af, og du får frit spil hvad angår designet.

Mal væggene i farverige farver og motiver

Er børneværelset indrammet af 4 hvide vægge, hvorfor så ikke give dem en klat maling? At male væggene kan virkelig gøre underværker for stemningen i rummet. Derudover er der også mange, der maler motiver på væggene, så barnet har noget at kigge på og lade sig inspirere af.

Gør væggene mere spændende

Som sagt får tomme, nøgne vægge børneværelset til at fremstå kedeligt. Børn elsker, når der hænger noget på væggene, som de kan betragte. Derfor er det en rigtig god idé at pifte børneværelset op ved at hænge diverse pynt op på væggene.

Der er flere måder, du på kreativ vis kan pynte væggene såsom:

  • Køb en sættekasse og mal den, så den bliver unik. Udover at den pynter på væggen, får du tilmed ekstra plads til nips og lignende.

  • Kreér en personlig billedvæg – du kan eventuelt tilføje tegninger, dit barn selv har lavet.

  • Hæng en væglampe op i barnets yndlingsmotiv.