Sådan skaber du en kreativ påskeferie i Smilets by

Solen begynder så småt at titte frem, og det sætter et smil på læben hos langt de fleste. Solstrålerne giver mange danskere lysten til at sætte hverdagens travlhed på pause, og i stedet bruge tiden på ro, hygge og samvær. Så er det godt, at påskeferien er lige om hjørnet.

Har du en kreativ sjæl, men samtidig gerne vil bruge tiden med dem, du holder af? Mangler du inspiration til, hvordan du finder kreative aktiviteter i Smilets by, Århus? Frygt ej! Århus har masser at byde på af kreative og hyggelige aktiviteter. Disse kan du løbende orientere dig om på denne side. Netavisen slår ofte nye begivenheder op – både kreativt, kulturelt og meget andet.

Her er tre bud på kreative og hyggelige aktiviteter, som er særdeles oplagte i påskeferien:

Mal din egen keramik

I Århus kan du og dine kære besøge keramik-værksteder, hvor I kan prøve kræfter med at male jeres helt egen keramik. Hvem vil ikke gerne prøve at male en kop eller en tallerken til sit eget hjem? Med en kop kaffe på bordet og den udvalgte keramik på drejeskiven, kan I få sludret, mens penselstrøgene lader jer være kreative.

Design dine egne smykker

Vil du hellere nørkle med perler og sten i alverdens former og farver, og dermed skabe dit eget smykke? I Århus kan du i ro og mag både designe armbånd, halskæder og meget mere. Her ligger bl.a. ferskvandsperler og turkisblå sten klar i smykkebuffeten.

Tag en tur i parken med blok og blyant

Kreativitet behøver ikke at koste penge. Smut ned i parken og medbring blok og blyant. Det er ganske gratis og særdeles hyggeligt. Kig dig omkring og tegn, hvad du ser. På den måde udfordrer du din kreativitet i at tegne nye motiver – og afslappende er det i hvert fald.

God kreativ påskeferie!