Nyttige gaveidéer til den kreative sjæl

Er du i tvivl om, hvad du skal give din kreative ven i gave? Det, at være kreativ, betyder, at man kan finde på skønne ting ud af hvad som helst, så hvorfor ikke give dem noget i gave, som de kan skabe noget med? Læs med her og få idéer til redskaber, du kan give den kreative sjæl i gave.

Flotte farver til samlingen

Hvis vedkommende, du skal finde en gave til, elsker farver og ofte eksperimenterer med male- og tegneprojekter, så er det en skøn idé at give dem nye farver at lege med. Du kan finde ny maling af kvalitet i farver eller med effekter, som de ikke har i forvejen. Hvis de godt kan lide at tegne og gerne farvelægger sine illustrationer, kan man med fordel finde vandfarver eller rigtig gode kvalitetstusser. Touch Alcohol Ink er et godt eksempel på en tus, som både er højpigmenteret og giftfri at arbejde med. Touch Alcohol Ink kommer i mange flotte farver, og der er helt sikkert én, som vedkommende ikke har endnu. Er du nysgerrig på dette så klik her for Touch Alcohol Ink hos Art-de-vinci.dk, hvor du kan læse mere.

Nyt lærred til nye idéer

Det er virkelig lækkert at få et helt nyt lærred, man kan male på. En god gave kunne derfor også være et lærred af kvalitet, så der kan blive plads til endnu flere kreative udfoldelser. Når du leder efter lærred, kan et godt tip være at finde et, der kan benyttes til flere forskellige slags maleteknikker såsom akryl, olie osv. Profi 2 lærred er et godt eksempel på et lærred, der egner sig godt til en gave. Vil du undersøge udvalget af størrelser, kan du se Profi 2 lærred her hos Art-de-vinci.dk. I stedet for et lærred kunne man også give en ny tegneblok i gave.