En kreativ karriere din kommune

Hvis du leder efter en kreativ karriere, er der mange kreative muligheder at udforske inden for din kommune. Det kan fx være alt fra eventplanlægger til PR-frivillig i din kommune. Der findes mange forskellig slags job derude, og det er kun din fantasi som sætter grænserne! Du kan se her og blive klogere på hvilke jobs der er at finde i din kommune.

Forskellige jobs

Hvis du har talent for at organisere og koordinere arrangementer, kan du overveje at arbejde som eventplanlægger. Som eventplanlægger vil du arbejde med at planlægge og udføre forskellige events for din kommune. Det kan være alt fra koncerter og sportsbegivenheder til festivaler og markeder. Du vil være ansvarlig for alt fra at vælge stedet, sørge for underholdning, planlægge mad og drikke og markedsføre eventet udad til. I forlængelse med det, kan du også overveje ar blive PR-frivillig, hvis du har en passion for kommunikation og markedsføring. Som PR-frivillig vil du hjælpe med at promovere lokale begivenheder og initiativer og øge bevidstheden om forskellige tiltag i din kommune. Du vil arbejde med at skrive pressemeddelelser, oprette sociale medie-kampagner, planlægge begivenheder og samarbejde med lokale medier for at få din besked ud til offentligheden. Noget helt tredje, hvor man udtrykker sig kreativt – er arbejdet som gymnastikinstruktør. Hvis du har en passion for fitness og motion, kan du overveje at blive en gymnastik instruktør. Din kommune kan have forskellige fitnesscentre og sportsfaciliteter, hvor du kan ansøge om at undervise i forskellige former for gymnastik eller fitness. Du vil hjælpe med at motivere og inspirere dine elever til at opnå deres fitnessmål og træne på en sund og sikker måde.

Dyk ned i jobmarkedet

Der findes altså utallige kreative jobs i din kommune, og det er bare med at dykke ned i det og se om der er et job, som evt. vil kunne fange din interesse.