Disse kreative idéer bør du prøve med dit barn

Nyder du og din søn eller datter til dagligt at være kreative i hinandens selskab, skal dette endelig ikke stoppes. Det kan dog være, at I snart er løbet tør for idéer eller materialer, hvis I begge har en følelse af, at det snart begynder at være for ensformigt. Her er en guide til dig, der står i denne situation.

Paint-by-numbers

At male er en ganske typisk aktivitet, som er nem at fordybe sig i sammen, uden at man spolerer eller blander sig i hinandens værker, hvis man ikke er specielt vild med dette. Da hobbyen er populær, er det sandsynligt, at du og dit barn allerede har prøvet kræfter med den. Det behøver ikke være langt fra jeres vaner, hvad I finder på for at afveksle de kreative stunder. Hvis I eksempelvis normalt maler uden restriktioner eller lignende, kan I udfordre jer selv med paint-by-numbers. Du kan finde t-shirts til børn hos luxkidz.dk, som du enten kan lægge i skabet som de t-shirts, som der ikke bliver malet i, eller lægge frem netop til malestunderne. Vælger I at finde et imponerende motiv at give jer i kast med i forbindelse med projekt-paint-by-numbers, vil der nemlig formentlig blive spildt nogle malingklatter på tøjet.

Vær aktive sammen

Det er ikke en selvfølge, at I hygger jer bedst sammen indendørs. Hvis I begge er mere til det fysisk aktive end det afslappede og rolige i jeres fritid, er der ingen grund til at gå imod disse instinkter ved at holde dørene lukket ud til. I kan for eksempel begynde at cykle en længere tur sammen et par dage om ugen, eller I kan begynde til en fælles sportsgren, hvor alderen ikke har betydning. Har I hund, kan I endda have det sjovt og hyggeligt med at gå nogle ture med dem i fællesskab.