Guiden til dig, som vil lave din egen kreative hjemmeside

En hjemmeside er en super god mulighed for at sprede information eller lignende om noget. Det er noget man kan bruge til at vise noget frem. Hvis du for eksempel er super vild med at lave en masse kreative ting, kunne det jo være en ide at du laver en hjemmeside, hvor du viser det frem.

På den måde er der et bestemt sted, hvor folk kan finde dine kreative projekter. Det kan dog være svært at vide, hvordan man starter. Der findes heldigvis virksomheder som lever af at hjælpe folk med at lave virksomheder. Her kan du få et hjemmeside program, som kan hjælpe dig på vej.

Start med at finde ud af, hvad du gerne vil bruge hjemmesiden til

Når du skal have lavet hjemmesidens opbygning og så videre, er det bare nemmest, hvis du ved, hvad hjemmesiden skal bruges til. Måske du har en helt bestemt ide om, hvad der skal lægges op derinde? Hvis du ikke har, er det også helt okay.

Så er det bare tid til at gå lidt i tænkeboks. Overvej om det er primært billeder, tekst, begge dele eller måske noget andet, som skal lægges op på hjemmesiden. På den måde kan du nemlig få opbygning af hjemmesiden til at passe dertil.

Hjemmesidens design

Når du har styr på alle basisting, kan du begynde at overveje hvordan din hjemmesides design skal se ud. Det skal helst være noget som afspejler dig som person, så man kan fornemme hvilken slags person, der egentligt er bag skærmen.

Du kan måske benytte dig af en masse fine farver og mønstre i designet, så folk kan se, at du elsker kreativitet. Du kan også lave en forside hvor du fortæller lidt om dig selv, og eventuelt vedhæfter et billede, så folk kan se, hvem du er.