Polterabend for den kreative

Polterabend er og bliver en vild dag. Dagen skal sætte fokus på bruden eller brudgommen, derfor skal der ske noget, som de ville kunne lide – samtidig med at det selvfølgelig også skal være lidt grænseoverskridende. Festartikler til polterabend er generelt ret nemme at finde: til bruden kan du finde forskelligt penis-pynt, mens du til gommen kan få alverdens pynt med bryster og numser. Pynt er derfor forholdsvist nemt at finde, så det er egentlig mere aktiviteterne, der kræver noget gennemtænkning. Skal du planlægge polterabend for en kreativ sjæl, så kommer der i denne artikel nogle ideer til aktiviteter, I kan lave.

Keramik
Male keramik er der rigtig mange, der gør til polterabends. Det er hovedsageligt kvinder, der synes, det er rigtig hyggeligt at tage på en keramikcafé, male noget keramik og ellers hygge med snak og vin. Dette bliver ofte valgt som et hyggelig indslag og ikke så meget som et frækt eller sjovt indslag.

Men keramik kan også sagtens laves til et frækt og sjovt indslag. Cerama sælger keramik-kasser med en anatomi-opgave. Her skal man lave noget lidt frækkere, end at male en flot kop. Det er derfor et indslag, som har polterabend-ånden med sig – sjovt og frækt. Cerama foreslår også, at man kan snakke med lokale keramikere, da de med garanti også vil have det sjovt med at hjælpe jer med at holde dette sjove, kreative og frække indslag.

Croquis
Croquis tegning er en anden fræk, sjov og udfordrende aktivitet, som er perfekt til den kreative brud eller gom. Her skal I forsøge at tegne en nøgenmodel så godt I kan, i de forskellige positioner modellen står i. I vælger selv om det skal være en mandlig eller en kvindelig model, som I skal tegne. De fleste steder starter man ud med at få noget introduktion og vejledning til at tegne croquis, hvorefter I selv skal prøve med det udleverede tegnemateriale.

Smykkeworkshop
Nogle guldsmede holder også smykkekurser, hvor I i fællesskab kommer til at skabe et smykke i guld eller sølv til bruden. Dette giver en anerledes og hyggelig aktivitet, som ender med en fin lille gave til bruden, som hun kan få til selve brylluppet. I kommer til at lære en masse om at producere smykker, samtidig med at det bliver et rigtig hyggeligt indslag.