Sådan visualiserer og organiserer du dine idéer og tanker

Har du en kreativ hjerne, og går du hele tiden med nye idéer og tanker? Det kan være nye idéer til din boligindretning, tanker om fremtidige rejsedrømme, idéer til forretningskoncepter m.m. Det er sundt at drømme og tænke, men nogle gange er det rart at gode idéer og drømme visuelle.

Når du gør dine drømme visuelle og får dem organiseret, er du kun endnu mere tilbøjelig til at føre dem ud i livet. Men hvordan gør du det?

Lav en stor opslagstavle

En opslagstavle kan bruges til rigtig mange forskellige ting, men den kan f.eks. bruges til at visualisere og organisere dine idéer, drømme og tanker. Hvis du finder et billede, et citat eller en ting, der symboliserer hver og én af dine idéer, kan du hænge dem op på din opslagstavle og på den måde hele tiden blive mindet om dem.

Hvis du f.eks. drømmer om at rejse til en bestemt destination, kan du finde et billede af det sted, så du hele tiden minder dig selv om, at det er en drøm, der lever i dig.

Organisér dine idéer

Hvis du har mange noter, billeder, collager el.lign., er det ikke sikkert, at der er plads til det hele på en opslagstavle. Det er heller ikke sikkert, at det alt sammen er noget, du gerne vil have hængende fremme. Så kan du i stedet organisere det i mapper eller på clipboards. På et clipboard hæfter du dine dokumenter fast med en smart klemme, så de ikke forsvinder nogen steder.

Ændr din baggrundsskærm på din mobil

Det virker simpelt og måske åndssvagt at ændre en baggrundsskærm, men når du hele tiden bliver eksponeret for de ting, du drømmer om, er du også langt mere villig til at gå efter dem. Drømmer du om at få et bestemt sted, så skift din baggrundsskærm til det sted f.eks.